2016-06-28 00:08:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Hallgasson megérzéseire

Napi horoszkóp június 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy fontos kérdésben várhatják ma az ön döntését. Ne halogassa tovább, ma jót jeleznek a csillagok, képes lesz racionálisan választani. A párja támogatásában megbízhat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Frissen ébred, így nyugodtabb lesz a napja is, összhangba kerülhet mindenkivel. Lesz ideje és ereje is arra, hogy előbbre vigye ügyeit, és rendezze a meglévő problémákat. Ma nyugodtan hallgasson a megérzéseire, helyes útra vezérlik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma nehéz feladatokat kell megoldania, de még a bürokratikus dolgokat is sikerül a legjobban intézni. Használja ki ezt a napot! Az anyagi ügyei ma kedvezőbben alakulhatnak, mint azt remélte volna.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jól teszi, ha a megérzéseire hallgat, és nem vág bele olyasmibe, amit bizonytalannak érez, akárhányan bíztatnák is önt erre. A helyzet korántsem olyan reményteli, mint amilyennek látszik, vagy amilyennek mások fel akarják tüntetni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nehezen bírja a kritikát. Pedig van valaki, aki a konfliktust is felvállalja önnel, mert annyira szereti, és figyelmeztetni akarja, hogy nem jó úton jár… Ne vonja kétségbe a jó szándékát!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön igyekszik mindig a legjobban végezni a munkáját, és a dicséret nem is marad el. Ma bármit véghez tud vinni, el tud intézni. Képes nagyobb összefüggésekben látni a dolgokat. Ezért fordulnak a barátai is önhöz tanácsért.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Rák jegyében áll. Ez jó kapcsolat kialakítását jelezheti a másik nem egy tagjával. Szép szerelmi élményekre számíthat a mai napon. Anyagi téren is sikerek várhatók, a munkájában és minden tevékenységében is örömét lelheti.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma igazán átélheti a családi összetartozás remek érzését! Sok kedves órát tölthetnek együtt, és alig várja, hogy még több idejük legyen egymásra. Ön nagyon ragaszkodó alkat, és boldog attól, hogy ennyi szeretettel veszik körbe.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most hatékony munkát kellene végeznie, és a kötelezettségeivel kellene elsősorban foglalkoznia – ez nem lesz egyszerű, mert néhány munkatársa alaposan felbosszantja önt… Sajnos anyagi problémákat is jeleznek a bolygók.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Sajnos a mai bolygóállások kiélezik az egzisztenciális problémáit, és felhívják a figyelmét a magánéletének a konfliktusaira is. Nem lesz könnyű egyensúlyban tartani a munkáját és az érzelmi életét. Nem ártana, ha kedvesebb lenne, vagy kicsit legalább gyengédebb.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Valószínű, hogy túlvállalta magát. Ilyenkor a legjobb, ha az ember sorrendet állít fel, és azt be is tartja. Talán így elkerülhetők a nagyobb problémák, de a házimunkát nem tudja holnapra halasztani.

Halak: II. 19. - III. 20.
A pénzügyi problémáival jó lenne, ha szakértőhöz fordulna. Nem találja a kiutat szorult helyzetéből, pedig van segítség, csak ön nem látja! A mai nap nem alkalmas arra, hogy új dolgokat próbáljon ki. Hiába csábítja az ismeretlen, ne kísérletezgessen!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: